Sušenje žitarica

Nudimo uslugu sušenja žitarica. Usluga  obuhvaća sušenje žita, kukuruza, zobi, ječma, heljde i raža.

Usluga sušenja žitarica

Nudimo uslugu sušenja žitarica koja obuhvaća sušenje žita, kukuruza, zobi, ječma, heljde i raža. Proces sušenja žitarica podrazumijeva smanjenje vlažnosti na optimalnu vrijednost koja je pogodna za skladištenje u silos ili daljnji transport. Navedeni proces je važan zbog toga što vlaga u zrnu može prouzrokovati gubitke u procesu skladištenja kao npr. pojava gljivičnih kultura, samozapaljenje žitarica usred prevelike i neujednačene vlage te može dovesti do povećane potrošnje energenata tijekom sušenja kada dolazi do presušivanja proizvoda.

Sušenje žitarica za daljnji transport

Sušenje žitarica u sušarama kapaciteta jedne tone

Troškovi sušenja žitarica ovise o količini

Sušenje žitarica u moderniziranim sušarama

Sušara

Tona maksimalan kapacitet sušare

Godina iskustva

Satna briga o žitaricama

Usluga sušenja žitarica odnosi se na;

Sušenje žita

Usluga učinkovitog sušenja žitarica obuhvaća sušenje žita u novim i moderniziranim sušarama koje se nalaze u okolici Đakova.

Sušenje kukuruza

Usluga učinkovitog sušenja žitarica obuhvaća sušenje kukuruza u novim i moderniziranim sušarama koje se nalaze u okolici Đakova.

Sušenje zobi

Usluga učinkovitog sušenja žitarica obuhvaća sušenje zobi u novim i moderniziranim sušarama koje se nalaze u okolici Đakova.

Sušenje ječma

Usluga učinkovitog sušenja žitarica obuhvaća sušenje ječma u novim i moderniziranim sušarama koje se nalaze u okolici Đakova.

Sušenje suncokreta

Usluga učinkovitog sušenja žitarica obuhvaća sušenje suncokreta u novim i moderniziranim sušarama koje se nalaze u okolici Đakova.

Sušenje heljde

Usluga učinkovitog sušenja žitarica obuhvaća sušenje heljde u novim i moderniziranim sušarama koje se nalaze u okolici Đakova.

Kontaktirajte nas

Za sve dodatne upite i informacije kontaktirajte nas na broj telefona +385 31 850 001 ili na broj mobitela +385 97 603 9198.